Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο video αποκαλύπτει την κατάσταση του Campus 2 σήμερα

Ένα νέο video από ιπτάμενο Drone μας δείχνει την  κατάσταση που βρίσκετε σε αυτό το στάδιο το κτίριο της Apple Campus 2. ....


Στο video που το κτίριο φαίνεται να ολοκληρώνει σιγά σιγά την μορφή του και βλέπουμε πως το μεγαλύτερο μέρος του θα αποτελείται από υαλοπίνακες και στην οροφή θα έχει ηλιακούς συλλέκτες όπου θα φροντίζουν για εξοικονόμηση ενέργειας για την ψύξη και την θέρμανση του το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου.
Επίσης ακριβώς δίπλα από το Campus 2 κατασκευάζεται ταυτόχρονα και το κτίριο όπου θα βρίσκονται τα γραφεία για την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων όπως και ένα μικρό κέντρο δεδομένων που θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Δείτε το σύντομο video που ακολουθεί ....Σχόλια