Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δείτε ποια tweaks είναι συμβατά με το jailbreak του ios 9.1

Με την κυκλοφορία του νέου εργαλείου για το jailbreak στο ios 9.1 συμβατό για Mac και Windows υπολογιστές .....
to ερώτημα είναι πως "καλά τώρα θα έχω jailbreak που θα απελευθερώνει την συσκευή μου αλλά ποια tweaks μπορώ να κατεβάσω χωρίς να κινδυνεύει να κολλήσει"?
Πριν από όλες τις ενέργειες καλό είναι να κρατήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο που πάει κάτι στραβά.
Τώρα η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι πολύ εύκολη καθώς έχει δημιουργηθεί μια νέα σελίδα που ενημερώνεται συνεχώς και σας δείχνει όλα τα συμβατά tweaks που υπάρχουν μέχρι στιγμής και υποστηρίζουν το ios 9.1
Για να δείτε ολόκληρη την λίστα με τα tweaks επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ

 Υ.Γ: Μην ξεχνάτε να έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στην συσκευή σας από την εφαρμογή μου "ARGONAYTIS" για να ενημερώνεστε όταν χρειάζεται.


Σχόλια