Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αναβαθμίστηκαν τα δωρεάν tweaks του Instagram

Με την πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής του Instagram όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε κάποιο από τα tweaks θα παρατηρήσατε πως δεν λειτουργούσα με το InstaTools μάλιστα να κάνει την εφαρμογή να καταρρέει. ....

Οι προγραμματιστές όμως κινήθηκαν γρήγορα και πλέον και δυο δωρεάν tweak instaTools και InstaBetter αναβαθμισμένα είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή του Instagram.
Περισσότερο σταθερό φαίνεται πως είναι το InstaBeter με πολλές επιπλέον λειτουργίες στις ρυθμίσεις του για να επιλέξετε.
και τα δυο είναι διαθέσιμα δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια