Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Συγκριτικό test ταχύτητας ios 9.2.1 ενάντια στο ios 9.3 beta 6

Η Apple με την κυκλοφορία εχθές της έκτης δοκιμαστικής έκδοσης στο ios 9.3 φαίνεται να συνεχίζει να βελτιώνει στα περισσότερα σημεία του.  ....

Όμως όπως γίνετε κάθε φορά μετά την κυκλοφορία μιας δοκιμαστικής έκδοσης και αυτό υποβλήθηκε σε συγκριτική δοκιμή ταχύτητας με το ios 9.2.1 ανάμεσα σε τέσσερις συσκευές.
Οι δοκιμές έγιναν με τις διάφορες προ εγκατεστημένες εφαρμογές και το πόσο γρήγορα ανοίγουν τα διάφορα μενού του.
Φαίνεται όμως πως οι χρήστες δεν θα πρέπει να έχουν απαιτήσεις σε αυτό το κομμάτι καθώς αποδείχτηκε πως δεν τα πάει και τόσο καλά στην ταχύτητα αυτή η έκδοση με μικρή εξαίρεση το iphone 6.
Δείτε τα συγκριτικά video πιο κάτω.


iOS 9.2.1 ενάντια iOS 9.3 beta 6:  iPhone 6

 
iOS 9.2.1 ενάντια iOS 9.3 beta 6: iPhone 5s

 
iOS 9.2.1 ενάντια iOS 9.3 beta 6: iPhone 5

 
iOS 9.2.1 ενάντια iOS 9.3 beta 6: iPhone 4s

 


Σχόλια