Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Παγκόσμια αναβάθμιση του Sygic με νέες δυνατότητες GPS

Η κορυφαία εφαρμογή GPS Sygic αναβαθμίστηκε σήμερα και είναι διαθέσιμη για όλους και φυσικά και στην Ελλάδα με νέα χαρακτηριστικά.  .....

Τώρα στην νέα έκδοση που προστέθηκαν ακόμη 88 νέοι χάρτες σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τους χάρτες της TomTom ακόμη και χωρίς σύνδεση στο δίκτυο αφού αποθηκεύονται στην συσκευή σας και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες οδικές συνθήκες και τις κάμερες ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο.
Φυσικά υποστηρίζει και φωνητική πλοήγηση με οδηγίες βήμα βήμα για τον προορισμό σας.
Το Sygic χρησιμοποιείτε πάνω από 125 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/sygic-gps-navigacia-karty/id585193266Σχόλια