Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Smart PDF Scanner :AppStore free today

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά εντελώς δωρεάν για την εφαρμογή "Smart PDF Scanner" θα βρείτε σήμερα.  ......

Με την Smart PDF Scanner μπορείτε χρησιμοποιώντας την κάμερα του iphone να σαρώσετε ένα έγγραφο και να σας το μετατρέψει σε μορφή PDF όπου μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε είτε να το μοιραστείτε με άλλους.
Εντοπίζει αυτόματα τις γωνιές από ένα έγγραφο για να το σκανάρει, αλλά μπορείτε και εσείς να τις προσδιορίσετε με το χέρι σας όταν θέλετε να τονίσετε κάτι συγκεκριμένο.
Φυσικά μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έγγραφα σας αλλά και να τα προσθέσετε στην εφαρμογή iBooks για να τα διαβάσετε αργότερα.
Την εφαρμογή Smart PDF Scanner θα την βρείτε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id938409051?mt=8Σχόλια