Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Secure Filebox : AppStore free today .....δωρεάν από 1.99

Στις σημερινές προσφορές θα βρείτε και την εφαρμογή Secure Filebox που θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια από προσωπικά σας δεδομένα όπως έγγραφα εικόνες και άλλα. .....

Κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας με υψηλή κρυπτογράφηση AES256bit και με την προσθήκη κωδικού γίνονται απροσπέλαστα από τρίτους.
Η εφαρμογή Secure Filebox δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα το βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/id492491810?mt=8


Σχόλια