Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Samsung ετοιμάζει το δικό της Instagram

Η Samsung ανακοίνωσε στο συνέδριο  SXSW στο Όστιν στις Ηνωμένες Πολιτείες πως δουλεύει επάνω σε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που θα μοιάζει πολύ με το Instagram.  .....


Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο θα ονομάζεται Waffle (Βάφλα) και θα μπορεί ο χρήστης να μοιραστεί εικόνες με με άλλους όπως γίνετε και με το Instagram.
Φυσικά θα περιλαμβάνει και διάφορα εργαλεία και φίλτρα για την επεξεργασία των εικόνων.
Το Waffle θα κυκλοφορήσει αρχικά για συσκευές Android και στην συνέχεια μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή και για το ios.
Η Samsung ανακοίνωσε πως θα δοκιμαστεί και αν δε έχει επιτυχία μέχρι το καλοκαίρι θα εγκαταλειφθεί η ιδέα αλλά στην περίπτωση που έχει επιτυχία θα εξελιχθεί για όλες τις πλατφόρμες.
Στο διαφημιστικό video της Samsung φαίνεται πως ένας χρήστης στέλνει τις ευχές του με εικόνες.Σχόλια