Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Red Dot Camera : AppStore free today...δωρεάν για λίγο από 2.99

Βγάλτε απίστευτες επαγγελματικές φωτογραφίες από το iphone σας με την εφαρμογή Red Dot Camera.  .....


Θα βρείτε επιλογές που υπάρχουν σε επαγγελματικές μηχανές με εμφάνιση ρετρό μηχανής.
Ρυθμίστε την ταχύτητα του κλείστρου την φωτεινότητα και πολλά άλλα με τους ρυθμιστές που μοιάζουν αληθινοί στην οθόνη σας.
Ακόμη μπορείτε να βγάλετε ασπρόμαυρες εικόνες και να ρυθμίσετε τον χρονοδιακόπτη για να βγάλετε μια selfi με την παρέα σας.
Την εφαρμογή Red Dot Camera με υποστήριξη και στα Ελληνικά θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/id937770754?mt=8

Σχόλια