Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

PressUnlock :Νέος πιο γρήγορος τρόπος ξεκλειδώματος του iphone (tweak)

Οι παραδοσιακοί τρόποι για να ξεκλειδώσει κάποιος το iphone του είναι είτε να προσθέσει τον κωδικό ξεκλειδώματος πληκτρολογώντας τον είτε να προσθέσει το δαχτυλικό του αποτύπωμα. ....

Ένα νέο tweak το "PressUnlock" φέρνει ένα διαφορετικό σύντομο τρόπο για να μπερδέψει κάποιον που προσπαθεί αν έχει πρόσβαση στην συσκευή μας.
Με το PressUnlock ορίζετε ένα αριθμό και θα πρέπει αυτό τον αριθμό να το κρατήσετε πατημένο για να ξεκλειδώσει η συσκευή.
Για παράδειγμα στις ρυθμίσεις του βάζετε τον αριθμό 5 όπου και θα πρέπει να να κρατήσετε το 5 για να ανοίξει η συσκευή.

Βέβαια το PressUnlock δεν θεωρείτε και ο πιο ασφαλές τρόπος ωστόσο είναι μια γρήγορη λύση ιδιαίτερα αν δεν το γνωρίζει κάποιος τρίτος.

Επίσης αν κάνετε respring η επανεκκίνηση της συσκευής θα πρέπει την πρώτη φορά να βάλετε τον κωδικό σας όπως και παλιά πριν χρησιμοποιήσετε ξανά το tweak.
Το PressUnlock μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.

Σχόλια