Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PreferenceTag3 : Cydia tweak new...Οι ρυθμίσεις έτσι όπως θέλετε

Το PreferenceTag3 είναι ένα καινούργιο tweak και μια ολοκληρωμένη επιλογή για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας έτσι όπως θα θέλατε.  ....

Μπορείτε μέσα από αυτό να αλλάξετε την σειρά που εμφανίζονται τοποθετώντας αυτές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά στην κορυφή, να κρύψετε όσες δεν χρησιμοποιείτε αλλά και να κλειδώσετε κάποιες που θεωρείτε πως είναι πολύ σημαντικές για εσάς με ένα κωδικό πρόσβασης.
Θα βρείτε πολλές ακόμη λειτουργίες που η Apple δεν υποστηρίζει για την συσκευή σας μέσα από ένα πρωτότυπο περιβάλλον.

Την πρώτη φορά που θα το ενεργοποιήσετε θα σας προταθεί να δείτε ένα video που εξηγεί πως θα το χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να εξοικειωθείτε μαζί του.
Το νέο tweak PreferenceTag3 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1.99 δολαρίωνΣχόλια