Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PipClock Nuclear Fallout Survival : AppStore free today

Φοβόσαστε μην γίνει η συντέλεια του κόσμου και θέλετε να έχετε τρόπους επιβίωσης ακόμη και συνθήκες δύσκολες?  ....

Τότε κατεβάστε την σημερινή προσφορά της εφαρμογής PipClock Nuclear Fallout Survival και βρείτε τα απαραίτητα για την επιβίωση σας όπως λέει ο δημιουργός της.
Ακόμη η εφαρμογή απευθύνεται σε δραστήριους ανθρώπους καθώς θα βρείτε μέσα της πυξίδα ενημέρωση με πληροφορίες για τον καιρό, φακό και πολλά άλλα σε ένα περιβάλλον που δείχνει μεταλλικό με πολύ σκουριά.
Την εφαρμογή PipClock Nuclear Fallout Survival θα την βρείτε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id402677286?mt=8
Σχόλια