Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να προσθέσετε την λειτουργία Peek & Pop στις εφαρμογές σας

Η Apple στο iphone 6S πρόσθεσε την λειτουργία 3D touch όπου πατώντας σε εφαρμογές την οθόνη εμφανίζονται πολλές επιλογές κρυμμένες για επιλέξουμε γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε στην συσκευή μας.  ......

Δυστυχώς αυτή η λειτουργία περιορίζεται μόνο στις νεότερες συσκευές όπως είπαμε και οι περισσότεροι δεν βρίσκουν λόγο να ξοδέψουν χρήματα για την αγορά ενός νεότερου iphone.
Έτσι ένα προγραμματιστής δημιούργησε ένα κώδικα χρησιμοποιώντας API της Apple και έφερε την λειτουργία Peek & Pop σε όλες τις συσκευές  χωρίς την ανάγκη του Jailbreak για οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμούμε.
Αν λοιπόν θέλετε υπάρχει διαθέσιμος ο κώδικας δωρεάν για να τον χρησιμοποιήσετε με το εργαλείο της Apple XCode στον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια