Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

PaperGram :Cydia tweak new free....για ατέλειωτες ταπετσαρίες

Το να αλλάξουμε ταπετσαρία στο iphone μας είναι εύκολη υπόθεση αλλά δεν το κάνουμε και κάθε ημέρα αφού θα ήταν πολύ κουραστικό.  .....

Το νέο tweak PaperGram αναλαμβάνει να αλλάζει την ταπετσαρία στο iphone μας αυτόματα χωρίς να χρειάζεται εμείς να επέμβουμε.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε ένα οποιονδήποτε ανοικτό λογαριασμό του Instagram και θα βλέπουμε τις εικόνες που ανεβαίνουν για ταπετσαρίες στην συσκευή μας.
Επίσης μπορούμε να προσαρμόσουμε και τον χρόνο που θέλουμε να ενημερώνεται το tweak PaperGram.
Αν λοιπόν σας αρέσει η ιδέα τότε το tweak PaperGram μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια