Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι Pangu ζήτησαν παράταση λίγες ημέρες για το Jailbreak του Apple TV

Την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε το τελευταίο εργαλείο από τους Pangu για το jailbreak στο ios 9.1 μας είχαν υποσχεθεί πως σύντομα θα κυκλοφορούσε και ένα αντίστοιχο εργαλείο για το Apple TV τέταρτης γενιάς.  .....

Η ομάδα που βρίσκετε πίσω από την δημιουργία του όμως ανακοίνωσαν πως χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να δοκιμαστεί για τυχόν προβλήματα πριν από την κυκλοφορία του.
Το jailbreak αυτό απευθύνεται κύριος σε γνώστες του ios αφού θα επιτρέπει μόνο την πρόσβαση στο λειτουργικό και τίποτε περισσότερο για να κάνουμε μόνοι μας όποιες αλλαγές θέλουμε και φυσικά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε κάτι τέτοιο αφού εγκυμονεί κινδύνους.
Επίσης αναφέρουν πως θα έχει την μορφή μιας εφαρμογής για το ios αφού θα έχει κατάληξη ipa και για να το τρέξει κάποιος θα πρέπει να δημιουργήσει τα δικά του πιστοποιητικά μόνο για τις δικές του συσκευές ο κάθε ένας.

Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερωθείτε από την εφαρμογή του blog για ότι νεότερο που θα κάνει το Apple TV σας μοναδικό σύντομα.Σχόλια