Οι Pangu ζήτησαν παράταση λίγες ημέρες για το Jailbreak του Apple TV

0
Την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε το τελευταίο εργαλείο από τους Pangu για το jailbreak στο ios 9.1 μας είχαν υποσχεθεί πως σύντομα θα κυκλοφορούσε και ένα αντίστοιχο εργαλείο για το Apple TV τέταρτης γενιάς.  .....

Η ομάδα που βρίσκετε πίσω από την δημιουργία του όμως ανακοίνωσαν πως χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να δοκιμαστεί για τυχόν προβλήματα πριν από την κυκλοφορία του.
Το jailbreak αυτό απευθύνεται κύριος σε γνώστες του ios αφού θα επιτρέπει μόνο την πρόσβαση στο λειτουργικό και τίποτε περισσότερο για να κάνουμε μόνοι μας όποιες αλλαγές θέλουμε και φυσικά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε κάτι τέτοιο αφού εγκυμονεί κινδύνους.
Επίσης αναφέρουν πως θα έχει την μορφή μιας εφαρμογής για το ios αφού θα έχει κατάληξη ipa και για να το τρέξει κάποιος θα πρέπει να δημιουργήσει τα δικά του πιστοποιητικά μόνο για τις δικές του συσκευές ο κάθε ένας.

Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερωθείτε από την εφαρμογή του blog για ότι νεότερο που θα κάνει το Apple TV σας μοναδικό σύντομα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !