Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Nurugo Micro: Ένα καταπληκτικό μικροσκόπιο για το iphone σας

Το Nurugo Micro είναι ένα μικροσκόπιο που δημιούργησε η Nurugo και μπορεί να μεγεθύνει μια εικόνα στο κινητό σας μέχρι και 400 φορές.  .....

Τοποθετείται πολύ εύκολα και αφαιρείται στο κινητό σας αφού περιλαμβάνει ένα κλιπ που με τους φακούς, σκεπάζει την κάμερα του κινητού και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
Το Nurugo Micro ξεκίνησε με στόχο να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για την παραγωγή του αλλά τον ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο αφού έχει φτάσει στο ποσό των 137.000 δολαρίων.
Το καταπληκτικό αυτό μικροσκόπιο θα έχει τιμή στα 40 δολάρια και οι πρώτες παραγγελίες θα παραδοθούν μέσα στον Μάιο.
Αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε περισσότερα η και να το αποκτήσετε τότε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.Σχόλια