Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

MagicLabels : Cydia tweak new free

Το tweak MagicLabels είναι μια μικρή προσθήκη για όσους προσέχουν την λεπτομέρεια στην εμφάνιση του iphone.  .....

Με το νέο αυτό tweak μπούμε να χρωματίσουμε σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής μας θέλουμε τα γράμματα από την ονομασία της κάθε εφαρμογής που έχουμε εγκατεστημένη στην συσκευή μας.
Το MagicLabels είναι συμβατό από το ios 7 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του ModMyi όπου μετά την εγκατάσταση του μπορείτε από τις ρυθμίσεις του να επιλέξετε τα χρώματα που επιθυμείτε.
Σχόλια