Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Live Lock Wallpapers :AppStore new free

Δεν σας επαρκούν οι ζωντανές ταπετσαρίες της Apple η θέλετε μια εφαρμογή για περισσότερες επιλογές? .....

Τότε δοκιμάστε την νέα εφαρμογή Live Lock Wallpapers όπου θα βρείτε δεκάδες όμορφες ταπετσαρίες για το iphone σας που όταν πιέσετε την οθόνη αυτές ζωντανεύουν.
Φυσικά για μην είναι στατικές θα πρέπει να έχετε μια συσκευή που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία όπως το iphone 6S-6Splus η jailbreak με το αντίστοιχο tweak.
Την εφαρμογή Live Lock Wallpapers θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/GR/app/id1077821298?mt=8


Σχόλια