Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τι σημαίνει το αινιγματικό "Let us loop you in"

Η Apple με την πρόσκληση της στα μέσα για την εκδήλωση της 21 Μαρτίου που θα παρουσιαστούν τα νέα της προϊόντα, υπάρχει μια φράση που προκάλεσε πολλούς να την εξηγήσου. ...

Η φράση που είναι γραμμένη στην πρόσκληση "Let us loop you in" αναφέρεται σε κάποιον "βρόχο" αλλά εξήγηση σίγουρη δεν μπορεί να δοθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Dot Internet Selena Larson, η λέξη «βρόχο» θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Apple, στην τελευταία ενημέρωση των ακουστικών EarPods, θα είναι πλέον ασύρματα και δεν θα μπερδεύονται τα καλώδια.Όμως φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να εννοεί αυτό η Apple.

Άλλοι πάλι λένε πως ο βρόχος είναι για το νέο iphone που θα έχει στρογγυλεμένες γωνιές, η ακόμη αυτή η φράση έχει να κάνει με την διεύθυνση της παρουσίασης.
Κάποιοι προσπάθησαν να ρωτήσουν την Siri αλλά μάταια αφού παραπέμπει στην σελίδα με την παρουσίαση.
Ένας χρήστης όμως του twitter κάθισε και ανάλυσε πολύ προσεχτικά την πρόσκληση και έβγαλε πολλά συμπεράσματα τα οποία μπορείτε να δείτε στην εικόνα πιο κάτω και ίσως σε κάποια μπορεί και να πέφτει μέσα.Σχόλια