Η Laurene Powell Jobs χτίζει το σπίτι των ονείρων του Steve Jobs

0
Η Laurene Powell είναι η γυναίκα του ιδρυτή της Apple του Steve Jobs όπου μετά από πέντε χρόνια από το θάνατο του αποφάσισε να χτίσει το σπίτι των ονείρων του. .....


Ο Steve Jobs ήταν πάντα τελειομανής και και ήθελε να δημιουργεί κάτι που θα είναι τέλειο για αυτόν και έτσι το 1984 αγόρασε μια μεγάλη έκταση που όμως είχε ένα μέγαρο χτισμένο και έπρεπε να πάρει άδεια για το κατεδαφίσει.
Μετά από επτά χρόνια δικαστικών μαχών κατάφερε να πάρει αυτή την άδεια από τις αρχές αλλά το 2011 αρρώστησε πολύ βαριά και έτσι τα σχέδια σταμάτησαν τότε.
Σήμερα η Laurene Powell αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το όνειρο του με κύρια κατοικία, εξωτερικά στούντιο γιόγκα, κτίριο σάουνας, τζακούζι, πισίνα, δύο ξενώνες και άλλα μικρότερα οικοδομήματα.

Το σπίτι θα κατασκευαστεί στην αριστοκρατική περιοχή Woodside της Silicon Valley από τον αρχιτέκτονα Joseph Eichler ο οποίος είχε μεγάλο αντίκτυπο στον Steve Jobs.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !