Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Laurene Powell Jobs χτίζει το σπίτι των ονείρων του Steve Jobs

Η Laurene Powell είναι η γυναίκα του ιδρυτή της Apple του Steve Jobs όπου μετά από πέντε χρόνια από το θάνατο του αποφάσισε να χτίσει το σπίτι των ονείρων του. .....


Ο Steve Jobs ήταν πάντα τελειομανής και και ήθελε να δημιουργεί κάτι που θα είναι τέλειο για αυτόν και έτσι το 1984 αγόρασε μια μεγάλη έκταση που όμως είχε ένα μέγαρο χτισμένο και έπρεπε να πάρει άδεια για το κατεδαφίσει.
Μετά από επτά χρόνια δικαστικών μαχών κατάφερε να πάρει αυτή την άδεια από τις αρχές αλλά το 2011 αρρώστησε πολύ βαριά και έτσι τα σχέδια σταμάτησαν τότε.
Σήμερα η Laurene Powell αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το όνειρο του με κύρια κατοικία, εξωτερικά στούντιο γιόγκα, κτίριο σάουνας, τζακούζι, πισίνα, δύο ξενώνες και άλλα μικρότερα οικοδομήματα.

Το σπίτι θα κατασκευαστεί στην αριστοκρατική περιοχή Woodside της Silicon Valley από τον αρχιτέκτονα Joseph Eichler ο οποίος είχε μεγάλο αντίκτυπο στον Steve Jobs.Σχόλια