Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα ενημέρωση του εργαλείου για jailbreak στο ios 9.1

Η ομάδα Pangu που πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο για το jailbreak στο ios 9.1 αποφάσισε σήμερα να το ενημερώσει με μια νέα έκδοση που διορθώνει μερικά προβλήματα. .....

Κάποιοι χρήστες μετά την διαδικασία του jailbreak έβλεπαν την συσκευή τους να κολλά στο λογότυπο της Apple με αποτέλεσμα να μην ανοίγει και σε κάποιες περιπτώσεις για να αναγκάσουν την συσκευή να ενεργοποιηθεί χρειαζόταν να αναβαθμίσουν με αποτέλεσμα να χάσουν την ευκαιρία του jailbreak αφού θα πήγαιναν  στο ios 9.2
Η νέα έκδοση σύμφωνα με τους δημιουργούς διόρθωσε αυτό το πρόβλημα και μπορούν να την κατεβάσουν όσοι σκοπεύουν να κάνουν jailbreak στο ios 9.1.
Αν έχετε ήδη κάνει jailbreak τότε δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παρά μόνο να ενημερώσετε το Cydia και να κατεβάσετε το σχετικό πακέτο Pangu που ενημερώνει την συσκευή σας.

                                                     Windows jailbreak ios 9.1
http://dl.pangu.25pp.com/jb/Pangu9_v1.3.1.exe
                                                       Mac jailbreak ios 9.1
http://dl.pangu.25pp.com/jb/pangu9_mac_v1.1.1.dmg
Σχόλια