Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να κάνετε jailbreak στο Apple TV σας

Σήμερα η ομάδα των Pangu πραγματοποίησε την υπόσχεση δίνοντας το εργαλείο για το πρώτο jailbreak στην ιστορία του Apple TV4. .....

Όπως όμως έγραψα και πιο πάνω απευθύνεται σε γνώστες και απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις που είναι.

1)Θα πρέπει να έχετε ένα υπολογιστή MAC
2)Να κατεβάσετε το πρόγραμμαios ios app signer
3)Να έχετε εγκατεστημένο το τελευταίο xcode
4)Να κατεβάσετε το jailbreak του Apple TV
 5)Να έχετε ένα καλώδιο USB type C

Αφού έχετε όλα αυτά ανοίγετε το εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών της Apple το xcode και πατήστε την επιλογή να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για το AppleOS.
Συνδεθείτε στο xcode με το Apple ID σας αν είστε προγραμματιστής η έχετε κάνει ενα δωρεάν λογαριασμό και αφήστε το να ολοκληρώσει την διαδικασία.
Με το  ios app signer επιλέξετε στους φακέλους που κατεβάσατε το jailbreak το αρχείο atvipa.app και δημιουργήστε ένα αρχείο ipa με το δικό σας πιστοποιητικό.

Τώρα στο xcode αφού έχετε συνδέσει το καλώδιο με το Apple tv σας πατήστε στις συσκευές και επιλέξτε να εγκαταστήσετε το ipa που δημιουργήσατε δίνοντας την εντολή στο τερματικό σας: Install_atv_jb.sh e5e2c931d4a94ecf71e12a88b0b4579b com.sample.tvjb 93AA45BBCC « iPhone Developer: test (ALI766JXB5)   όπου είναι   Install_atv_jb.sh .
Αν όλα πήγαν καλά θα δείτε την εικόνα του jailbeak στο Apple tv όπου και πλέον έχετε πρόσβαση να επέμβετε στα αρχεία του συστήματος.
Να επισημάνω πως πρέπει να είστε προσεχτικοί πολύ στο τι κάνετε και όλα αυτά είναι μόνο για τους γνώστες το πρώτο βήμα για μελλοντικά πιο εύκολα εργαλεία για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.
Δείτε το video πιο κάτω με την διαδικασία του jailbreak.


Σχόλια