Πως να κάνετε jailbreak στο Apple TV σας

0
Σήμερα η ομάδα των Pangu πραγματοποίησε την υπόσχεση δίνοντας το εργαλείο για το πρώτο jailbreak στην ιστορία του Apple TV4. .....

Όπως όμως έγραψα και πιο πάνω απευθύνεται σε γνώστες και απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις που είναι.

1)Θα πρέπει να έχετε ένα υπολογιστή MAC
2)Να κατεβάσετε το πρόγραμμαios ios app signer
3)Να έχετε εγκατεστημένο το τελευταίο xcode
4)Να κατεβάσετε το jailbreak του Apple TV
 5)Να έχετε ένα καλώδιο USB type C

Αφού έχετε όλα αυτά ανοίγετε το εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών της Apple το xcode και πατήστε την επιλογή να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για το AppleOS.
Συνδεθείτε στο xcode με το Apple ID σας αν είστε προγραμματιστής η έχετε κάνει ενα δωρεάν λογαριασμό και αφήστε το να ολοκληρώσει την διαδικασία.
Με το  ios app signer επιλέξετε στους φακέλους που κατεβάσατε το jailbreak το αρχείο atvipa.app και δημιουργήστε ένα αρχείο ipa με το δικό σας πιστοποιητικό.

Τώρα στο xcode αφού έχετε συνδέσει το καλώδιο με το Apple tv σας πατήστε στις συσκευές και επιλέξτε να εγκαταστήσετε το ipa που δημιουργήσατε δίνοντας την εντολή στο τερματικό σας: Install_atv_jb.sh e5e2c931d4a94ecf71e12a88b0b4579b com.sample.tvjb 93AA45BBCC « iPhone Developer: test (ALI766JXB5)   όπου είναι   Install_atv_jb.sh .
Αν όλα πήγαν καλά θα δείτε την εικόνα του jailbeak στο Apple tv όπου και πλέον έχετε πρόσβαση να επέμβετε στα αρχεία του συστήματος.
Να επισημάνω πως πρέπει να είστε προσεχτικοί πολύ στο τι κάνετε και όλα αυτά είναι μόνο για τους γνώστες το πρώτο βήμα για μελλοντικά πιο εύκολα εργαλεία για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.
Δείτε το video πιο κάτω με την διαδικασία του jailbreak.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !