Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iTunes Connect : Τώρα οι προγραμματιστές έχουν εβδομαδιαία ενημέρωση για τις εφαρμογές τους

Οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να λαμβάνουν εβδομαδιαίες εκθέσεις με e-mail με πλήρη ανάλυση για τις εφαρμογές τους μέσα από την νέα υπηρεσία του iTunes Connect. .....

Η Apple έστειλε στους προγραμματιστές mail που ενημερώνει για το πως θα μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το που και πόσοι κατεβάζουν τις εφαρμογές τους τα κέρδη τους σε περίπτωση που είναι με πληρωμή  τις συντριβές που γίνονται και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης η υπηρεσία TestFlight ενημερώθηκε με μια ομαλότερη διάταξη για γρήγορη πρόσβαση για να μοιραζόσαστε τις εφαρμογές σας δοκιμάζοντας από τρίτους τες πριν αυτές κυκλοφορήσουν δημόσια.
Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για τις νέες αυτές υπηρεσίες θα μπορούν να τις διαμορφώσουν στην σελίδα του iTunes Connect στον σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια