Κατασκευάστηκε ο πρώτος ανιχνευτής υπερήχων για το iPhone

0
Η καναδική εταιρεία Clarius Mobile Health παρουσίασε την νέα φορητή συσκευή υπερήχων για επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν διαγνώσεις οπουδήποτε και αν βρίσκονται μόνο με το iphone τους.  ......


Η συσκευή ονομάζεται "Clarius" και είναι στην ουσία μια κεφαλή κατασκευασμένη από κράμα μαγνησίου και τροφοδοτείται από την εσωτερική μπαταρία.Λειτουργεί ως ένα σύστημα απεικόνισης και ελέγχου, καθώς η διαχείριση  της από την εφαρμογή της δεν είναι πολύ διαφορετική από την κάμερα του iPhone.
Αυτή την στιγμή η συσκευή είναι σε αναμονή για την πιστοποίηση της ποιότητας FDA Γραφείο Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration), οπότε θα αρχίσει να πωλείται αργότερα.
Στην δημιουργία της ασχολήθηκαν κορυφαίοι γιατροί και προτέρημα της θα είναι και η χαμηλή τιμή που ακόμη δεν αναφέρεται αλλά αν σκεφτεί κανείς πως ένα στατικό μηχάνημα σε ιατρείο στοιχίζει από 25.000 μέχρι και 70.000 δολάρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !