Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κατασκευάστηκε ο πρώτος ανιχνευτής υπερήχων για το iPhone

Η καναδική εταιρεία Clarius Mobile Health παρουσίασε την νέα φορητή συσκευή υπερήχων για επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν διαγνώσεις οπουδήποτε και αν βρίσκονται μόνο με το iphone τους.  ......


Η συσκευή ονομάζεται "Clarius" και είναι στην ουσία μια κεφαλή κατασκευασμένη από κράμα μαγνησίου και τροφοδοτείται από την εσωτερική μπαταρία.Λειτουργεί ως ένα σύστημα απεικόνισης και ελέγχου, καθώς η διαχείριση  της από την εφαρμογή της δεν είναι πολύ διαφορετική από την κάμερα του iPhone.
Αυτή την στιγμή η συσκευή είναι σε αναμονή για την πιστοποίηση της ποιότητας FDA Γραφείο Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration), οπότε θα αρχίσει να πωλείται αργότερα.
Στην δημιουργία της ασχολήθηκαν κορυφαίοι γιατροί και προτέρημα της θα είναι και η χαμηλή τιμή που ακόμη δεν αναφέρεται αλλά αν σκεφτεί κανείς πως ένα στατικό μηχάνημα σε ιατρείο στοιχίζει από 25.000 μέχρι και 70.000 δολάρια.Σχόλια