Πέντε εφαρμογές που σκοτώνουν την μπαταρία του iphone σας

0
Κάποιες φορές βλέπετε την μπαταρία του iphone σας να αδειάζει τόσο γρήγορα ακόμη και πριν βραδιάσει και αναρωτιέστε τι είναι είναι αυτό που εξαφανίζει την μπαταρία σας. .....

Φυσικά η αυτονομία της συσκευής σας εξαρτάται και από την χρήση που κάνει ο καθένας μας αφού αν είμαστε όλη την ώρα με ανοιχτή οθόνη είναι λογικό να εξαντλείται.
Πάμε όμως να δούμε πέντε εφαρμογές που ίσως να έχετε και εσείς στο iphone σας που κυριολεκτικά σκοτώνουν την μπαταρία.

Facebook
Ίσως η πιο αδηφάγα όλων των εφαρμογών είναι το γνωστό Facebook αφού λειτουργεί σε τρελούς ρυθμούς ακόμη και αν έχετε σβηστή την οθόνη σας συλλέγοντας συνεχώς δεδομένα.
Υπάρχουν δυο λύσεις για να ελαττώσετε το πρόβλημα της μπαταρίας με την πρώτη που είναι να πάτε στις ρυθμίσεις Γενικά/Ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο και να κλείσετε τον διακόπτη του Facebook.Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνετε μια συντόμευση από το Facerbook στο Safari και να μπαίνετε από εκεί στο λογαριασμό σας. 

Google Chrome
Η καλύτερη εφαρμογή για την περιήγηση σας μετά τον Safari είναι η εφαρμογή Google Chrome με τα πολλά προτερήματα που περιλαμβάνει όπως αυτόματη μετάφραση και τόσα άλλα που όμως είναι εχθρός στην μπαταρία σας.
Έτσι αν δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην αυτονομία τότε καλύτερα να καταλήξετε στην επιλογή του Safari


Twitter
Και η εφαρμογή του twitter είναι το ίδιο επιθετική στην μπαταρία σας όπως και το Facebook και αν θέλετε να περιορίσετε το πρόβλημα κάντε και εδώ την ίδια ρύθμιση κλείνοντας το διακόπτη στην ανανέωση στο υπόβαθρο.

Χάρτες Google
Το γεγονός πως οι χάρτες της Apple είναι πολύ κατώτεροι της Google πολλοί χρήστες προτιμούν την εφαρμογή της Google για χάρτες, που όμως σαν τρίτη εφαρμογή καταναλώνει και αυτή πολύ περισσότερη μπαταρία.


Skype
Είναι η πιο παλιά εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και επικοινωνίας αλλά ταυτόχρονα είναι και εχθρός της μπαταρίας σας και μάλιστα δεν μπορείτε να κλείσετε το διακόπτη στις ρυθμίσεις γιατί δεν θα μπορείτε να δεχτείτε κλήσεις αν είστε έξω από την εφαρμογή.
Η μόνη επιλογή εδώ είναι να πείσετε τους φίλους σας να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, η ακόμη καλύτερα του ios όπως FaceTime και iMessages.

Τέλος για να παρακολουθήσετε τι είναι αυτό που εξοντώνει την μπαταρία σας μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις στην ενότητα της μπαταρίας και να δείτε πια άλλη εφαρμογή έχετε που προκαλεί πρόβλημα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !