Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Διέρρευσαν εικόνες με την συσκευασία του νέου μικρού iPhone5 SE

Την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε η ημερομηνία που θα παρουσιαστεί από την Apple το νέο μικρό iphone στις 4 ίντσες και θα λέγεται iPhone 5SE. ....

Η ημέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι η Δευτέρα στις 21 Μαρτίου και μάλιστα αμέσως μετά την παρουσίαση η Apple θα δέχεται προ παραγγελίες αφού τις επόμενες 3 ημέρες θα ξεκινήσει και η διάθεση του κανονικά.
Στο διαδίκτυο σήμερα ανέβηκαν εικόνες που δείχνουν το iphone 5SE μέσα στην συσκευασία του που όπως φαίνεται δεν διαφέρει καθόλου εμφανισιακά από το iphone 6S.
Ακόμη και η συσκευασία του είναι ίδια με την διαφορά πως στο πλάι του κουτιού αναγράφει iPhone 5SE.
Το μικρότερο μοντέλο του iphone θα έχει το επεξεργαστή Α9, 1GB RAM, κάμερα 12-megapixel, η χωρητικότητα της μπαταρίας στα 1642 mAh και υποστήριξη για το σύστημα πληρωμών της Apple Pay, η οποία επιτρέπει να κάνει τις πληρωμές ο χρήστης  με ένα μόνο άγγιγμα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα υποστηρίζει τη δυνατότητα 3D touch αλλά θα μπορεί όμως να βγάζει και να αναπαράγει ζωντανές εικόνες (Live Photo).
Η τιμή του νέου iphone θα κυμαίνεται μεταξύ  450 έως 500 δολάρια.Σχόλια