Διέρρευσαν εικόνες με την συσκευασία του νέου μικρού iPhone5 SE

0
Την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε η ημερομηνία που θα παρουσιαστεί από την Apple το νέο μικρό iphone στις 4 ίντσες και θα λέγεται iPhone 5SE. ....

Η ημέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι η Δευτέρα στις 21 Μαρτίου και μάλιστα αμέσως μετά την παρουσίαση η Apple θα δέχεται προ παραγγελίες αφού τις επόμενες 3 ημέρες θα ξεκινήσει και η διάθεση του κανονικά.
Στο διαδίκτυο σήμερα ανέβηκαν εικόνες που δείχνουν το iphone 5SE μέσα στην συσκευασία του που όπως φαίνεται δεν διαφέρει καθόλου εμφανισιακά από το iphone 6S.
Ακόμη και η συσκευασία του είναι ίδια με την διαφορά πως στο πλάι του κουτιού αναγράφει iPhone 5SE.
Το μικρότερο μοντέλο του iphone θα έχει το επεξεργαστή Α9, 1GB RAM, κάμερα 12-megapixel, η χωρητικότητα της μπαταρίας στα 1642 mAh και υποστήριξη για το σύστημα πληρωμών της Apple Pay, η οποία επιτρέπει να κάνει τις πληρωμές ο χρήστης  με ένα μόνο άγγιγμα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα υποστηρίζει τη δυνατότητα 3D touch αλλά θα μπορεί όμως να βγάζει και να αναπαράγει ζωντανές εικόνες (Live Photo).
Η τιμή του νέου iphone θα κυμαίνεται μεταξύ  450 έως 500 δολάρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !