Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ξεπέρασε τις προβλέψεις το νέο iPhone SE

Τα νούμερα είναι εκπληκτικά για την ζήτηση του νέου iphone SE που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά η διάθεση του και εκατομμύρια προ παραγγελίες έχουν σημειωθεί. .....

Για μια συσκευή που ήρθε να διαδεχτεί το iphone του 2013 κανείς δεν περίμενε στην Κίνα για τις τρεις πρώτες ημέρες να έχουν σημειωθεί περισσότερο από 3,4 εκατομμύρια προ παραγγελίες και πολύ περισσότερες στις υπόλοιπες χώρες σύμφωνα με το CNBC.

Ο κόσμος δέχτηκε με χαρά το νέο iphone αφού καταφέρνει σε χαμηλότερη τιμή να περιλαμβάνει την σύγχρονη τεχνολογία και η μικρότερη οθόνη δεν φαίνεται να προβληματίζει που αντιθέτως πολλοί το ήθελαν αυτό στο κινητό τους.
Το iphone SE θα βρίσκετε στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου με τιμή στα 499 ευρώ για τα 16GB και 599 για τα 64GB.
Το πρώτο κύμα που θα είναι διαθέσιμο στις 31 Μαρτίου είναι Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο τις ΗΠΑ και Παρθένοι Νήσοι.


Σχόλια