Ξεπέρασε τις προβλέψεις το νέο iPhone SE

0
Τα νούμερα είναι εκπληκτικά για την ζήτηση του νέου iphone SE που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά η διάθεση του και εκατομμύρια προ παραγγελίες έχουν σημειωθεί. .....

Για μια συσκευή που ήρθε να διαδεχτεί το iphone του 2013 κανείς δεν περίμενε στην Κίνα για τις τρεις πρώτες ημέρες να έχουν σημειωθεί περισσότερο από 3,4 εκατομμύρια προ παραγγελίες και πολύ περισσότερες στις υπόλοιπες χώρες σύμφωνα με το CNBC.

Ο κόσμος δέχτηκε με χαρά το νέο iphone αφού καταφέρνει σε χαμηλότερη τιμή να περιλαμβάνει την σύγχρονη τεχνολογία και η μικρότερη οθόνη δεν φαίνεται να προβληματίζει που αντιθέτως πολλοί το ήθελαν αυτό στο κινητό τους.
Το iphone SE θα βρίσκετε στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου με τιμή στα 499 ευρώ για τα 16GB και 599 για τα 64GB.
Το πρώτο κύμα που θα είναι διαθέσιμο στις 31 Μαρτίου είναι Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο τις ΗΠΑ και Παρθένοι Νήσοι.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !