Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Εικόνα επιβεβαιώνει το iPhone SE

Στις 21 Μαρτίου η Apple θα μας παρουσιάσει το νέο μικρό iphone στις 4 ίντσες που τόσο καιρό είχαμε πληροφορίες.  .....

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες διίστανται για το όνομα του που ίσως να ήταν iphone 5SE η 6C αλλά σήμερα διέρρευσε μια εικόνα στο κοινωνικό δίκτυο Weibo με την συσκευασία και τα χαρακτηριστικά του που αναφέρεται με το όνομα iPhone SE.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το iPhone SE θα έχει το πιο πρόσφατο επεξεργαστή τον Α9, 1 ή 2 GB μνήμης RAM, κάμερα 12-megapixel με υποστήριξη για 4K βίντεο, μπαταρία 1642 mAh και υποστήριξη για το σύστημα πληρωμών της Apple Pay.Πληροφορίες θέλουν η οθόνη του νέου smartphone να στερηθεί της τεχνολογίας 3D αφής.
Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα ασημί, γκρι, χρυσό και ροζ χρυσό.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το κόστος του νέου 4 ιντσών iPhone SE θα κυμαίνεται από 450 έως 500 δολάρια.Σχόλια