Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Μας περιμένουν νέες εκπλήξεις στο iphone 7 αν αληθεύουν αυτές οι εικόνες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε συνεχώς νέες εικόνες που μας δείχνουν λίγο λίγο την εμφάνιση που θα έχει το iphone 7. .....

Και σήμερα νέες εικόνες φέρνουν νέα στοιχεία για το επόμενο iphone και φαίνεται πως θα κάνει μια τεράστια αλλαγή από την πρώτη κυκλοφορία το 2007.
Αν λοιπόν αληθεύουν οι εικόνες φαίνεται πως αφαιρείται το γνωστό πλήκτρο "Home μπουτόν" που υπάρχει σε όλα μοντέλα και ενσωματώνεται πλέον στην οθόνη της συσκευής όπως ήθελαν και οι πληροφορίες.
Έτσι τα μοναδικά πραγματικά πλήκτρα θα είναι της έντασης και το κουμπί της αθόρυβης λειτουργίας.
Οι εικόνες είναι από μια Κινέζικη σελίδα η οποία αναφέρει πως έχουν τραβηχθεί μέσα από το εργοστάσιο κατασκευής.


Οι πρόσφατες διαρροές αναφέρουν πως στο μεγάλο iphone plus θα υπάρχει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά του


Σχόλια