Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Και άλλες εικόνες από το iphone 7 στο φως

Διαρροών συνέχεια με εικόνες που θέλουν να είναι το επόμενο iphone που θα δούμε τον Σεπτέμβριο και πιθανόν θα ονομάζεται iPhone 7.  .....

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν από το Γαλλικό Nowhereelse και δείχνουν την διπλή κάμερα που θα είναι εξοπλισμένο το iphone 7 plus όπως λένε οι πληροφορίες.
Στην εικόνα διακρίνονται οι αριθμοί «MK» και «821» που είναι παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιεί και η Apple κάτι που την κάνει πιθανόν η εικόνα να είναι αληθινή.Στην δεύτερη εικόνα φαίνεται το πλαίσιο του μικρότερου iphone 7 όπου οι γραμμές από τις κεραίες γίνονται πιο διακριτικές και δεν είναι στην πλάτη της συσκευής αλλά περιμετρικά πάνω και κάτω.
Δεν διακρίνεται στην εικόνα αν έχει αφαιρεθεί η υποδοχή των ακουστικών που λένε οι φήμες.


Σχόλια