Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό θα είναι το iPhone 7 Plus ...(εικόνες)

Παρά το γεγονός ότι το iphone 7 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο έχουμε από τώρα μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση της νέας συσκευής.  ....

Η σελίδα Feld & Volk συγκέντρωσε τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα και τις πληροφορίες και δημιούργησε ρεαλιστικές εικόνες από το iphone 7 plus που λέγεται πως θα έχει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά και θα είναι και πιο λεπτότερο του iphone 6S.
Αυτό θα είναι ένα χαρακτηριστικό που θα προσφέρεται μόνο στο μεγάλο iphone εξοπλισμένο με έναν οπτικό σταθεροποιητή, και 2-3 φορές περισσότερο οπτικό ζουμ.
Όπως διακρίνεται στις εικόνες έχει αφαιρεθεί η υποδοχή των ακουστικών 3,5mm  και οι κεραίες του τώρα είναι περιμετρικά της συσκευής.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του iPhone 7 Plus θα είναι ένας μαγνητικός σύνδεσμος Smart Connector, που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο iPad Pro.

Το νέο iphone 7 plus παραδοσιακά θα παρουσιαστεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο λίγες ημέρες αργότερα

Σχόλια