Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πρώτο σε ταχύτητα το iPhone 6S plus απέναντι στο Galaxy S7

Το νέο Galaxy S7 έχει κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες και όπως είναι φυσικό δοκιμάστηκε η ταχύτητα του απέναντι στο μεγάλο της Apple το iphone 6S plus. ....


Ακούγοντας πως το Galaxy S7 edge έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 820 και με 4GB μνήμη RAM τότε περιμένεις απίστευτες ταχύτητες.
Στην δοκιμή έλαβαν μέρος και τα Nexus 6P και Moto X Pure Edition όπου το iphone κατάφερε να κερδίσει τα κορυφαία κινητά με 18 δευτερόλεπτα πάνω από το Galaxy.
Χρησιμοποιήθηκαν οι προ εγκατεστημένες εφαρμογές για την δοκιμή το άνοιγμα τους και το πόσο γρήγορα κλείνουν.
Δείτε το σχετικό video πιο κάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.


Σχόλια