Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να προσθέσετε την νυχτερινή λειτουργία αν δεν έχετε ios 9.3 στην συσκευή σας

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στο ios 9,3 το νεότερο λειτουργικό είναι είναι η λειτουργία νύχτας η αλλιώς NightShift. ....

Όμως αν δεν σας δελεάζει να χάσετε το jailbreak για να αναβαθμίσετε θα βρείτε επιλογές για να την προσθέσετε και ας έχετε κάποιο παλιότερο λειτουργικό.

Είναι γνωστό πως με το tweak f.lux είχαμε αυτή την λειτουργία πολύ πριν από την Apple αλλά για να την κάνετε ακριβώς όπως την έχει και στο νεότερο λειτουργικό θα πρέπει να κατεβάσετε τρία διαφορετικά tweaks που είναι το Flipswitch το FlipControlCenter  και το NightShift Toggle.Τα δυο πρώτα θα προσαρμόσουν την λειτουργία στο δικό σας ios και το τρίτο προσθέτει ένα διακόπτη όπως και στο ios 9.3.
Για να κατεβάσετε το NightShift Toggle θα πρέπει να προσθέσετε στις πηγές σας το ρεπό repo.laughingquoll.net όπου και θα το βρείτε δωρεάν.
Έτσι με αυτό τον απλό τρόπο έχετε την λειτουργία NightShift σε παλιότερο ios και μάλιστα με όλες τις ρυθμίσεις της.Σχόλια