Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε έκτακτη έκδοση του ios 9.3 που διορθώνει προβλήματα

Το ios 9.3 στην τελική έκδοση κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα με πολλές νέες προσθήκες και αλλαγές στο εσωτερικό του και υποστηρίζει τις συσκευές με 64bit επεξεργαστή που είναι το iphone 5S η το Pad Air  και μεγαλύτερο.  ....

Όμως πολλοί χρήστες προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν την ενημέρωση δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν την συσκευή τους και το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στα ipad αλλα και σε άλλες συσκευές.
Η Apple παρά το ότι είχε ενημερωθεί από τις πρώτες ώρες κιόλας και μάλιστα ανέβασε και ένα οδηγό για το πως να διορθώσουμε το πρόβλημα στην σελίδα της εδώ, ωστόσο αποφάσισε και κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του ios 9.3.
Μετά από χιλιάδες διαμαρτυρίες στην Apple η εταιρία κατέβασε εχθές το βράδυ την αναβάθμιση και στη θέση της βρίσκετε μια καινούργια έκδοση του ios 9.3 με αριθμό 13E236 που λύνει το πρόβλημα.
Αν είσαστε από τους άτυχους που κόλλησε η συσκευή σας τότε μπορείτε να ενημερώσετε από την αρχή με την χρησιμοποίηση του iTunes του υπολογιστή σας όπου και θα δείτε την αναβάθμιση.


Σχόλια