Κυκλοφόρησε έκτακτη έκδοση του ios 9.3 που διορθώνει προβλήματα

0
Το ios 9.3 στην τελική έκδοση κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα με πολλές νέες προσθήκες και αλλαγές στο εσωτερικό του και υποστηρίζει τις συσκευές με 64bit επεξεργαστή που είναι το iphone 5S η το Pad Air  και μεγαλύτερο.  ....

Όμως πολλοί χρήστες προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν την ενημέρωση δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν την συσκευή τους και το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στα ipad αλλα και σε άλλες συσκευές.
Η Apple παρά το ότι είχε ενημερωθεί από τις πρώτες ώρες κιόλας και μάλιστα ανέβασε και ένα οδηγό για το πως να διορθώσουμε το πρόβλημα στην σελίδα της εδώ, ωστόσο αποφάσισε και κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του ios 9.3.
Μετά από χιλιάδες διαμαρτυρίες στην Apple η εταιρία κατέβασε εχθές το βράδυ την αναβάθμιση και στη θέση της βρίσκετε μια καινούργια έκδοση του ios 9.3 με αριθμό 13E236 που λύνει το πρόβλημα.
Αν είσαστε από τους άτυχους που κόλλησε η συσκευή σας τότε μπορείτε να ενημερώσετε από την αρχή με την χρησιμοποίηση του iTunes του υπολογιστή σας όπου και θα δείτε την αναβάθμιση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !