IfFound3 : Ένα tweak που αχρείαστο να είναι θα σας σώσει αν ποτέ χρειαστεί

0
Στις περισσότερες τον περιπτώσεων που χαθεί ένα iphone και το βρει κάποιος είτε το κρατά για δικό του ψάχνοντας χωρίς αποτέλεσμα τρόπους για να το ανοίξει η προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον κάτοχο πάλι χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν έχει κανένα στοιχείο του κατόχου.  .....

Εδώ λοιπόν έρχεται το tweak IfFound3 να προσθέσει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί ο καλός "Σαμαρείτης" και να το επιστρέψει.
Το tweak στην επιλογή με το πληκτρολόγιο που βάζουμε τον κωδικό για να ανοίξει προσθέτει ένα ακόμη κουμπί που μπορεί να βρει τρόπους κάποιος για να επικοινωνήσει με τον κάτοχο καθώς και στο κέντρο ελέγχου.
Επίσης το tweak έχει την δυνατότητα να φωτογραφίζει από την μπροστινή κάμερα αθόρυβα και να στέλνει εικόνες στο mail που του έχουμε προσθέσει.

Στις ρυθμίσεις του θα βρούμε πολλές επιλογές για να προσθέσουμε για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μας όπως mail, τηλέφωνο αλλά και την εμφάνιση ενός σύντομου μηνύματος.
Το tweak IfFound3 θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή του 1 δολαρίου



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !