Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Hilarious Election Run 2016 : AppStore new free...Βγάλτε τον πρόεδρο της Αμερικής

Το θέμα που μονοπωλεί αυτό το διάστημα στην Αμερική είναι η εκλογή προέδρου όπου ο ιδιόρρυθμος Donald Trump είναι αντιμέτωπος με την Hillary Climton και άλλους  υποψήφιους.  .....

Έτσι πήρε την ιδέα ένα προγραμματιστής και δημιούργησε το νέο παιχνίδι Hilarious Election Run 2016 όπου οι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν από πολλά εμπόδια για να κατακτήσουν την προεδρία.
Διάλεξε τον υποψήφιο που θέλετε και τρέξτε περνώντας από εμπόδια lava μαζεύοντας πολύτιμους λίθους και κέρματα.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ


https://itunes.apple.com/gr/app/id1086098942?mt=8


Σχόλια