Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα ενημέρωση του Google Photos τώρα και με υποστήριξη "Live Photos"

Η Google ενημέρωσε την εφαρμογή της Google Photos με νέες χρήσιμες δυνατότητες που κάνουν ακόμη καλύτερη.  .....

Στην νέα έκδοση θα βρείτε τώρα υποστήριξη αντιγράφων και προβολή για τις "ζωντανές εικόνες" βελτιωμένη πλοήγηση ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο ψάχνοντας τις εικόνες που θέλετε εντός της εφαρμογής αλλά και καλύτερη διαχείριση της μνήμης cache όταν αντιλαμβάνεται πως αυτή είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε και να δείτε τις ζωντανές εικόνες που εμφανίζουν το κλασικό σημείο επάνω δεξιά τους πιέζοντας την οθόνη σε συσκευές που το υποστηρίζουν.
Φυσικά η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/apple-store/id962194608


Σχόλια