Ο George Hotz εξασφάλισε το ποσό των 20 εκατομμυρίων για να δημιουργήσει το αυτόματο αυτοκίνητο

0
Όσοι έχετε iphone από τα πρώτα μοντέλα και είχατε jailbreak ασφαλώς θα γνωρίζετε τον George Hotz όπου το 2007 ήταν ο πρώτος που δημιούργησε ένα εργαλείο για το jailbreak του iphone 2G και αργότερα και για άλλα μοντέλα μέχρι που τα παράτησε δείχνοντας τον δρόμο στους νεότερους.  .....


Από αυτό τον άνθρωπο ότι και να ακούσουμε δεν θα είναι έκπληξη αφού έχει περάσει τόσα στάδια από να τον στείλει στα δικαστήρια η Sony που "έσπασε" το PlayStation μέχρι την Google που τον βράβευσε όταν τις έδειξε τον τρόπο σε προβλήματα που είχε παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Τον περασμένο Δεκέμβριο δημοσίευσε ένα video που κατάφερε να δημιουργήσει ένα εγκέφαλο στο αυτοκίνητο του και κινούταν αυτόματα χωρίς κάποιον στο τιμόνι.
Η φιλοσοφία ήταν απλή με ένα υπολογιστή με λειτουργικό Ubuntu Linux δέκτες GPS, 6 φωτογραφικές μηχανές του εμπορείου που έδιναν στοιχεία στην κεντρική μονάδα και ένα Joustick που έδινε τις εντολές.Αφού εξασφάλισε την επίσημη άδεια της Honda όπου και του έδωσε πληροφορίες για τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, κατάφερε να ολοκληρώσει το πείραμα.

Όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα μέσα όπως εφημερίδες  (bloomberg) και κανάλια και κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων απο την Αμερικάνικη Andreessen Horowitz για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου δημιουργώντας την εταιρία Comma.
Προς το παρόν στην εταιρία δουλεύουν μόνο 8 άτομα προγραμματιστές και στοχεύει να την μεγαλώσει στο μέλλον αν και η TESLA του πρότεινε να εργαστεί για αυτή όμως αυτός αρνήθηκε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !