Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Franz: Όλοι οι λογαριασμοί μηνυμάτων σε ένα κουτί

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε για την αποστολή μηνυμάτων διάφορους γνωστούς λογαριασμούς στην επικοινωνία μας.  .....

Τι θα λέγατε αν είχατε όλους του λογαριασμούς σε μια μόνο εφαρμογή έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά αυτόν που σας ενδιαφέρει.
Με την εφαρμογή Franz αυτό είναι εφικτό αφού περιλαμβάνει τους γνωστότερους λογαριασμούς που υπάρχουν όπως του Facebbok του WhatsApps του Google+ Skype και άλλους την ίδια εφαρμογή.

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα λειτουργεί ως ένα πρόγραμμα περιήγησης και ανοίγει μια web έκδοση σε διαφορετικές καρτέλες. Επομένως, η άδεια για κάθε ένα από τους λογαριασμούς είναι ακριβώς η ίδια όπως και στις εκδόσεις του ιστού. Ο αριθμός των λογαριασμών είναι απεριόριστος.
Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για τους υπολογιστές Mac αλλά σύντομα θα υπάρχει και για Wintows σύμφωνα με τον Αυστριακό δημιουργό της Stefan Maltsner και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.Σχόλια