Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

FlexBright :AppStore new...Η πρώτη αντίστοιχη εφαρμογή "Λειτουργίας νύχτας"

Όποια και αν είναι η ποιότητα κατασκευής μιας οθόνης στα κινητά έχει αποδειχθεί πως είναι βλαβερή κατά την διάρκεια της νύχτας το πολύ έντονο μπλε που εκπέμπει σίμωνα και με έρευνα του πανεπιστημίου Harvard.   .....

Για αυτό η Apple έχει προσθέσει στο ios 9.3 την "λειτουργία νύχτας" όπου αν την ενεργοποιήσουμε, κατά την διάρκεια της νύχτας η οθόνη ρυθμίζεται αυτόματα σε πιο ζεστά χρώματα για να μην κουράζονται τα μάτια μας.

Αυτή τη δυνατότητα περιλαμβάνει και η νέα εφαρμογή FlexBright που για πρώτη φορά επιτράπηκε από την Apple να επεμβαίνει στις ρυθμίσεις της οθόνης ανάλογα με την τον φωτισμό που υπάρχει.
Πολύ πιθανό η Apple να επέτρεψε την εφαρμογή κατά λάθος όπως με διάφορες στο παρελθόν και αργότερα να την κατεβάσει καθώς δεν επιτρέπει στις εφαρμογές να επεμβαίνουν στο λειτουργικό.
Η FlexBright κοστίζει στα 2.99 δολάρια και είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/flexbright-change-brightness/id1059092033Σχόλια