Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το FBI θα ξεκλειδώσει το ios χωρίς την βοήθεια της Apple

Και αφού δεν κατάφεραν να βρούν μια λύση στο πρόβλημα το FBI και η Apple οι αρχές τις Αμερικής στράφηκαν να πάρουν βοήθεια από αλλού. ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Yedioth Ahronoth μια Ισραηλινή εταιρία με το όνομα Cellebrite  αποφάσισε να υποστηρίξει το FBI για να ξεκλειδώσει το iphone 5C του τρομοκράτη που από λάθος κλείδωσε για πάντα το FBI μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες για να αποκτήσει πρόσβαση.
Η εταιρία Cellebrite είναι θυγατρική μιας Ιαπωνικής εταιρίας Sun Corp που ειδικεύεται σε προγράμματα που ανακτούν το περιεχόμενο των δεδομένων σε κινητές συσκευές.


Σχόλια