Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Facer - Watch Faces : AppStore new free

Για να μην βαρεθείτε ποτέ σας το θέμα που έχετε στο ρολόι σας το Apple Watch κατεβάστε την εφαρμογή Facer - Watch Faces.  .....

Θα βρείτε δεκάδες θέματα για να προσαρμόσετε στο ρολόι σας αλλά και εικόνες από Instagram η το Twitter έτσι ώστε κάθε φορά που σηκώνεται τον καρπό σας να σας περιμένει μια νέα έκπληξη με καινούργιες εικόνες.
Η εφαρμογή Facer - Watch Faces έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στα ρολόγια με λειτουργικό Android και τώρα πλέον είναι διαθέσιμη και στο ios για το Apple Watch.
Την Facer - Watch Faces μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1057071179?mt=8


Σχόλια