Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Exsto : Ένα όμορφο tweak για τους φακέλους σας

Το Exsto είναι ένα νέο tweak σε δοκιμαστική μορφή ακόμη, που θα φέρει μια όμορφη εμφάνιση των περιεχομένων στους φακέλους σας. .....

Μετά την εγκατάσταση του πατώντας επάνω σε ένα φάκελο θα δείτε τις εφαρμογές να εμφανίζονται σαν βεντάλια γύρο από το εικονίδιο του φακέλου και εσείς σύροντας το δάχτυλο σας στην εφαρμογή που θέλετε μόλις το σηκώσετε θα ανοίξει η εφαρμογή.
Είναι ένα πρωτότυπος τρόπος για να ανοίγετε εφαρμογές στους φακέλους και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να τους ανοίξετε.
Στις ρυθμίσεις του θα βρείτε αρκετές επιλογές για να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε.

Το Exsto που όπως έγραψα είναι beta μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν προσθέτοντας το ρεπό στις πηγές του Cydia http://www.zachatrocity.com/repo/
Δείτε το σχετικό video πιο κάτω για να πάρετε μια εικόνα του πως λειτουργεί.

Σχόλια