Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Easy Calendar :AppStore free today....για να οργανώσετε την εβδομάδα σας

Αν είστε χαρακτήρας που του αρέσει να βάζει ένα πρόγραμμα στην ζωή του τότε η σημερινή προσφορά ίσως σας ενδιαφέρει. ....

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο όπου μπορείτε να οργανώσετε ολόκληρη την εβδομάδα σας με λίγες μόνο κινήσεις και να έχετε ειδοποιήσεις έτσι ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ σας τίποτε.
Η εφαρμογή Easy Calendar υποστηρίζεται και από το Apple Watch αν διαθέτετε και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν από 1.99 της αρχικής της τιμής στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id421724209?mt=8


Σχόλια