Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

DriveBox HD : AppStore free today

Με την εφαρμογή DriveBox HD μετατρέπετε τα όργανα του αυτοκινήτου σας σε ψηφιακό πίνακα πολυμέσων με όλες τις πληροφορίες και ανέσεις που θα θέλατε.  .....

Θα βρείτε ένα ρετρό ταχύμετρο για να βλέπετε την ταχύτητα σας μουσική τηλέφωνο χάρτες ραδιόφωνο και πολλά περισσότερα όλα σε μια εφαρμογή ενσωματωμένα.
Η εφαρμογή DriveBox HD χρησιμοποιηθεί τις λειτουργίες του CarPlay της apple και μπορεί να συνδεθεί με τα πλήκτρα στο τιμόνι σας ασύρματα αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο δικό σας αυτοκίνητο.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα βρείτε την εφαρμογή DriveBox HD διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id567522905?mt=8
Σχόλια