Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Donald Trump χρησιμοποιεί το iphone του παρά την έκλυση για μποϊκοτάζ πρόσφατα

Ο Donald Trump υποψήφιος για την προεδρία της Αμερικής και γνωστός για τον γραφικό του χαρακτήρα είχε καλέσει πρόσφατα τους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν μποϊκοτάζ στην Apple για την άρνηση της να συνεργαστεί με το FBI.  .....

Όμως φαίνεται πως ο χαρακτήρας είναι τόσο σταθερός που σε λιγότερο από ένα μήνα ξέχασε τις δηλώσεις του και συνεχίζει να χρησιμοποιεί το iphone του για διάφορες χρήσεις.
Αυτό αποδεικνύεται στις εικόνες που ακολουθούν καθώς στα μηνύματα του στο twitter όπου φαίνεται καθαρά ότι έχουν γραφτεί από ένα iphone.
Σχόλια