Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχονται τα DJI Phantom 4 Camera Drone αποκλειστικά από την Apple

Η εταιρία που κατασκευάζει τα κορυφαία Drone DJI θέλοντας να προωθήσει ένα νέο της μοντέλο που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στα καταστήματα της Apple αποφάσισε να κάνει επίδειξη στους εργαζόμενους της εταιρίας.  ......

Πρόκειται για ένα νέο Quadrocopters, το οποίο είναι το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος όπου μπορεί χάρις τις ενσωματωμένες ακτίνες που εκπέμπει να ανιχνεύσει εμπόδια στο χώρο και να τα αποφύγει.
Έτσι μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμη και ένας αρχάριος.
Το DJI Phantom 4 Camera Drone  είναι εξοπλισμένο με μια από τις καλύτερες 4K κάμερες, όπου μπορούμε να την χειριστούμε μέσα από ένα ipad η ένα iphone καταγράφοντας video η και εικόνες.
Το κόστος του είναι στα 1400 δολάρια και μπορείτε να το προμηθευτείτε και on line από την σελίδα της Apple εδώ.
Εκπρόσωπος της εταιρίας DJI επισκέφτηκε πολλά από τα καταστήματα της Apple κάνοντας επίδειξη για τις λειτουργίες και τον χειρισμό του Drone

Σχόλια