Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να προσθέσετε ένα Browser στο Apple TV σας χωρίς jailbreak

Δυστυχώς η Apple δεν έχει φροντίσει να έχουμε την επιλογή του Safari στο Apple TV όπως και στο ios και ακόμη και αν στέλνουμε εικόνα από το iphone/ipad μας .....
δεν είναι η ιδανική λύση αφού θα πρέπει συνεχώς να προσαρμόζουμε το μέγεθος στην οθόνη μας.
Την λύση έρχεται να την δώσει η εφαρμογή AirBrowser από το iphone σας που θα αναλάβει να στείλει την εικόνα ενός Browser στην οθόνη της τηλεόρασης χωρίς προβλήματα.
Μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε σελίδα να παίξετε video να διαχειριστείτε το facebook η άλλους λογαριασμούς όπως θα κάνατε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Η εφαρμογή AirBrowser κανονικά είναι στην τιμή των 4,99 αλλά υπάρχει και μια δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις όπου μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο πιο κάτω και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε Apple TV από το 2/3 και 4https://itunes.apple.com/gr/app/airbrowser-free-checker-desktop/id889120353?mt=8


Σχόλια