Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Botvac Connected: Η πρώτη ηλεκτρική σκούπα που ελέγχεται από το Apple Watch

Η Botvac Connected πρόκειται για μια νέα ρομποτική σκούπα που κινείται μόνη της στον χώρο σας και αναλαμβάνει να τον καθαρίσει.  ......

Εκείνο που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες είναι πως έχει μια ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi, μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί με το iPhone σας και το Apple Watch όπου και με τις αντίστοιχες εφαρμογές έχετε τον έλεγχο.
Η σκούπα επίσης διαθέτει ακτίνες λέιζερ για να διαβάζει καλύτερα τον χώρο και τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρο της.

Η τιμή της  Botvac Connected είναι στα 750 ευρώ και θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της εδώ.

Σχόλια