Η Ευρωπαϊκή ένωση αποφάσισε να ανοίξει όλα τα προγράμματα επικοινωνίας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

0
Και ποιος δεν συγκλονίστηκε μετά το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες αφού πλέον είναι απανωτά τα χτυπήματα το τελευταίο διάστημα.  ....

Σε συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής ένωσης αποφασίστηκε να ανοίξει η πρόσβαση στις αρχές για όλα τα προγράμματα επικοινωνίας Viber, Skype .... και άλλα με σκοπό να βοηθηθούν οι αρχές στο έργο τους.
Η δήλωση έγινε μετά τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης του Βελγίου Cohen Gens που είναι αφιερωμένο στην ανάλυση των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.
Με τα σημερινά δεδομένα η κρυπτογράφηση των εφαρμογών δυσκολεύει το έργο των αρχών και τις επόμενες ημέρες θα ζητηθεί από τις υπηρεσίες να βοηθήσουν στο έργο τους.
Αντίστοιχο είναι και το παράδειγμα του τρομοκρατικού χτυπήματος τον Δεκέμβριο στην Αμερική με 14 νεκρούς και 21 τραυματίες όπου το FBI ζητά την βοήθεια της Apple.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !